MjTürkiye, Mj Türkiye, MjTurkiye, Mj Turkiye, MjTurkiye.Org, MjTurkiye.Com - Webmaster Forum (Arşiv Ana sayfa) => PHP Scriptler

Konu: İş ve Eleman bulma sitesi PHPJobSite 1.32 (İş İlan Scripti)

Sayfa: [ 1 ]

fiberoptik 22.07.2008 08:18:05

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/mjturkiy/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1372

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/mjturkiy/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1378

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/mjturkiy/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1634

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/mjturkiy/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1640
Script ismi : phpjob site
versionu : 1.32
kod şifreleme: null edilmiş

Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
demo

admin demo

user : admin
pass: admin

download linki :

asiadam 24.07.2008 08:56:39
kesinlikle kurmanızı tavsiye ederim harika bir script ama turkce dil paketi yok. tek sıkıntımız o. bakmak isteyenler
www.ilan44.com
sitesinden demosunu görebilirler. sorunsuz bir şekilde kurabildim.

acilen turkçe dil paketini bulmak lazım. bulursam en kısa sürede sizlerle paylaşıcam.

fiberoptik 24.07.2008 08:59:12
bencede süper bir ilan script,zamanında türkçeye çevirmeye başlamıştım dil dosyaları çok fazla olduğu için çevirmekten vazgeçmiştim.

by_siverekli 16.11.2008 15:56:51
Arkadaşlar Eger Benimle Beraber Cewiride Yardım Edebilecek Arkadaş Varsa Beraber Cewirelim Mjturkiye.org adına Bir İlki Yapmış Olalım...

Asiadam Senin ilan44 te kurdugun emlak sitesi kendi editinmi ? Acaba Scriptini Bizle Paylaşman Veya Script İsmini Sölemen Mumkunmu ? İhtiyacım varda böle bir sisteme selametle

Sayfa: [ 1 ]

SMF Hacks