|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/mjturkiy/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1372 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/mjturkiy/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1378 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/mjturkiy/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1634 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/mjturkiy/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1640 Script ismi : phpjob site versionu : 1.32 kod şifreleme: null edilmiş Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz veya Giriş Yapınız Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz veya Giriş Yapınız user : admin pass: admin download linki : Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz veya Giriş Yapınız |
||
|
||
| kesinlikle kurmanızı tavsiye ederim harika bir script ama turkce dil paketi yok. tek sıkıntımız o. bakmak isteyenler Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz veya Giriş Yapınız sitesinden demosunu görebilirler. sorunsuz bir şekilde kurabildim. acilen turkçe dil paketini bulmak lazım. bulursam en kısa sürede sizlerle paylaşıcam. |
||
|
||
| bencede süper bir ilan script,zamanında türkçeye çevirmeye başlamıştım dil dosyaları çok fazla olduğu için çevirmekten vazgeçmiştim. | ||
|
||
| Arkadaşlar Eger Benimle Beraber Cewiride Yardım Edebilecek Arkadaş Varsa Beraber Cewirelim Mjturkiye.org adına Bir İlki Yapmış Olalım... Asiadam Senin ilan44 te kurdugun emlak sitesi kendi editinmi ? Acaba Scriptini Bizle Paylaşman Veya Script İsmini Sölemen Mumkunmu ? İhtiyacım varda böle bir sisteme selametle |
||