|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/mjturkiy/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1372 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/mjturkiy/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1378 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/mjturkiy/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1634 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/mjturkiy/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1640 Yeni Bir PTC : 07Bux.net ![]() 07Bux.net, şimdiye kadar sorunsuz bir şekilde ödeme yapan ve reklam sayısının fazlalığıyla dikkat çeken bir site. Kısa sürece PTC sistemleri arasında üst sıralara yükseldi. 07Bux'ın özellikleri ise şöyle: - Her tıklama başına $0.01 - Referans kazancı 100% ($0.01) - Günde 22-32 arası reklam ! (Genel Olarak 32 Reklam Çıkmakla Beraber Değişmektedir) - Ödemeler AlertPay'e yapılıyor ve minimum ödeme $5 - Ödemeler premium üyelere 72 saat içinde, standart üyelere 14 gün içinde yapılıyor. - Premium üyelik ücreti yıllık $39.99 (Premium üyelikle günde en az 35 reklam çıkıyor, ayrıca kendi tıklamalarınız ve referans tıklamalarından $0.0125 kazanıyorsunuz.) -Kendinize alt üye almanız da mümkün: *5 Alt Üye $6.95 *35 Alt Üye $29.99 *100 Alt Üye $85.99 *500 Alt Üye $415.99 Bir premiumlu üyenin altına gitmeyin en azından emeğimize saygı gösterip referansımla üye olursanız hem size hem bana faydası olur ^^ Ama sizin kararınız tabii ki. 07Bux.net'e referansımla üye olmak için Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz veya Giriş Yapınız Referanssız üyelik için Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz veya Giriş Yapınız Not: Alıntı Değildir! |
||
|
||
| Teşekkürler.Fakat Ref'siz linkide belirtsen daha iyi olur | ||
|
||
| Ekledim dostum ^^ | ||