MjTürkiye, Mj Türkiye, MjTurkiye, Mj Turkiye, MjTurkiye.Org, MjTurkiye.Com - Webmaster Forum (Arşiv Ana sayfa) => SMF Sorular & Cevaplar

Konu: 500 sunucu hatasını Cpanelden Phpmyadminden kurtarmak?

Sayfa: [ 1 ]

sampiyontr 18.06.2008 18:42:37

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/mjturkiy/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1372

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/mjturkiy/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1378

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/mjturkiy/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1634

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/mjturkiy/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1640
Merhaba bir sorunla karşılaştım çözümü pek zor değil gibi bir şeyler denedim ama olmadı..
Sizlere danışayım.
Bir smf forumum vardı 500 server hatası verdi. Daha önceden hiç bir müdahalede bulunmamıştım.
Veritabanını önceden almadığım için üyeler ve mesajlarımı şuan için kaybettim..

Ama cpanel'de veritabanı bölümünde phpmyadmin kullanılabilir bölümünde, oradan dışa aktar'a tıkladım aşağıdaki git düğmesine bastım.
Uzun bir yazı çıktı. bunu veritabanı olarak kaydettim. (veritabani.sql uzantısı ile ) Bunu googla'da arayarak veritabani geri yükleme yoluyla yüklemeye çalıştım ama başarısız oldum.

Acaba bu siteyi (başka bir yolla )nasıl kurtarabilirim.
Teşekkür ediyor ve cevabınızı bekliyorum..

sampiyontr 19.06.2008 07:00:03
Tamam sorunun bir kısmını çözdüm. cpanelden yani phpmyadmin'den veritabanını aldım fakat karakter sorunları var temanın görünümüde bozuyor.

artı olarak forumun anca yarısı geri geldi. Kalan bölümler yok. Şimdi ne yapmam gerekiyor

örümcek 19.06.2008 07:31:26
ayarlari_onar.php diye bir php dosyası vardı onu kullanman gerek,o zaman sorun çözülecektir. Göz kırpan

alttaki linkin sayfasında ekte dosya.

Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz veya Giriş Yapınız

Sayfa: [ 1 ]

SMF Hacks