|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/mjturkiy/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1372 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/mjturkiy/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1378 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/mjturkiy/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1634 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/mjturkiy/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1640 Arkadaşlar bildiğiniz gibi bata bux.to gibi birçok tıklama sitesi var. Ancak özellikle bux.to nun oldukça güvenli olmasının yanı sıra ufak bir ödeme sıkıntısı var. Yani ödemeleri 3 ay gibi bir süre yapıyor. Tamam bende üyeyim ama gerçekler böyle... Tabi premium üye olursanız başka... Turkptc sitesi ise 15 gün gibi bir sürede ödeme yapabiliyor. Üstelik ister Alertpay ister banka hesabına havale bunu siz belirliyorsunuz. Üyeliğide oldukça kolay. Tıklama başına 1 cent veriyor. Alt üyelerin tıklamasında ise 0,7 cent kazanıyorsunuz. Site daha çok yeni daha 1 ayını doldurmamış. Buna rağmen ilk ödemelerini yapmaya başladı. He birde işin güzel yanı burada hesabınınzdaki para 2$ olduğunda çekebiliyorsunuz. Tabi yeni olmasınında bir dezavantajı var. Henüz reklam sayısı çok fazla değil. 4-5 tane günlük reklam oluyor. Ama alt üyeleriniz çoğaldıkça bunlardan daha çok para kazanabiliyorsunuz. Reklamı tıkladığınız an yeni bir sayfa açılıyor 20sn den geriye doğru sayıyıyor. 20 sn dolduğunda kapatıp diğer sayfayı açabilirsiniz. Standart tıklama olayı. ![]() Evet olay bu... Benim gibi sürekli internette olupta 3-5 dk. zaman ayırabilecek kişiler için iyi bir fırsat bence. Sonuçta zaten internetteyiz ![]() Aşağıda hem referanslı hemde referanssız linkleri veriyorum. Referanslı olursanız beni referanssız kayıt olursanız site sahiplerini sevindirirsiniz... Sizlere kalmış... Bol kazançlar.Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz veya Giriş Yapınız (Linkte sorun varsa referans kısmına Dequas(DEQUAS) ta yazabilirsiniz...) Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz veya Giriş Yapınız |
||
|
||
| ben yeni bir site açıyorum öğrenciyin ve bu benim staj için proje ödevim açtığım isteyi elbette kullanmakta isterim uygun gördüğün için teşkkür ederim referansın ile kayıt olacağım |
||