|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/mjturkiy/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1372 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/mjturkiy/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1378 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/mjturkiy/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1634 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/mjturkiy/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1640 ![]() HTML Kod: <HTML> PHP<HEAD></HEAD> <BODY> <FORM METHOD=GET ACTION="denemem.php"> mj türkiye admini kim dir sizece ? <BR> <BR> <INPUT NAME="Cevap1" TYPE="Radio" VALUE="örümcek"> örümcek ( denemeye deger...) <BR> <BR> <INPUT NAME="Cevap1" TYPE="Radio" VALUE="xyz"> xyz( daha önceki....) <BR> <BR> <INPUT NAME="Cevap1" TYPE="Radio" VALUE="fiberoptik"> fiberoptik(celişkideyim) <INPUT TYPE=SUBMIT> </FORM> </BODY> </HTML> Kod: <HTML> <HEAD></HEAD> <BODY> <?php if ($Cevap1 == "örümcek" ) echo "way be biliyormussun bilmiyorsun samıstım."; if ($Cevap1 != "xyz" ) echo "demekki daha onu bilmiyorsun. "; şf ($cevap1 != ''fiberoptik'') echo '' yaf o sadece üyebe.''; ?> </BODY> </HTML> YİNE BEN
|
||
|
||
| ellerine sağlık katliyam,sen php de kendini baya geliştirmeye başlamışsın,forumdaki diğer php örnekleride azminin sonuçlarını yavaş yavaş göstermeye başlamış. | ||
|
||
tşk ederim abi yararlı ola biliyorsam ne mutlu daha cok kendimi göstercegime inanıyorum ( biz eskobar hayaliyle büyüyerek onu örnek aldık. ) |
||