|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/mjturkiy/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1372 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/mjturkiy/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1378 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/mjturkiy/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1634 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/mjturkiy/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1640 Merhaba Arkadaşlar...Banner Takas Yapmak İSteyen varsa PM İle Bana Ulaşsın İşl Anlaşırız
BEnden Önce Kimse Konu AÇmadığı İçin Bide Bölüm Kuralları Yok Ondan Direk Sitemin Linkini Vermekte Tereddüt Ediyorum Malum Açıktan Reklam Nedeniyle nickimin Anlamına Erişmek İstemem |
||
|
||
| bence linikini vermende sakınca yok sonucta link takas bölümü yazılarını biraz daha büyütürsen daha iyi olur cok ufak yazıon:) | ||
|
||
Forumda mesajın tamamını bold (kalın yazmak) YASAK.Büyük yazı tipi ile yazmak yasak değil fakat diğer üyeleri rahatsız etmeyecek şekilde yazılabilir,mesajını editliyorum.Birdaha hatırlatmam ![]() Hadi Kolay Gelsin
|
||
|
||
LİNK VERMEKTE SORUN YOKMUŞ siteye bi bak beğenirsn ekle görüşelim beğenmemen imkansız zatnde Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz veya Giriş Yapınız komikforum@msn.com |
||