|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/mjturkiy/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1372 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/mjturkiy/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1378 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/mjturkiy/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1634 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/mjturkiy/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1640 merhaba arkadaşlar ben forum sitesi açmak istiyorum.. bunun için neler yapmalıyım? host ve domain henüz almadım...hangi özellikte almalıyım? Linux fln. siteye php,asp,html ve mySQL gibi şeylerden hangileri daha iyi olur ve uyum sağlar smf_1-1-4 türkçe yüklemesi nasıl yapılır? yardımcı olursanız çok sevinirim ![]() |
||
|
||
arkadasım smf forum kurmak basit bunu video kurulumuda var benım tavsiyem lunux daha iyi suan benımde adam gibi gibi bi host sirketine ihtiyacım var bulursam sölerim
|
||
|
||
| Öncelikle hoşgeldin MuRtii, Host özellikleri senin forumunun ne kadar ziyaretçisi olacağına göre değişir. Tahminimce sana gereken host özellikleri; Bizim sağladığımız sana gereken linux hosting paketi; 500 Mb Alan 10 GB Band Genişliği 200 Adet Mail Hesabı 20 Adet Subdomain 10 Adet Yönlendirme 4 Adet MySQL v5 Veritabanı 10 Adet Email Grupları 200 Adet Mail Yanıtlayıcı 1 Adet Email Listesi 20 Adet Mail Yönlendirici PHP v5.2, PERL v5.8.5 Log (Günlük) Yönetimi DNS Yönetimi Site Builder SSL Desteği (E-Ticaret) Otomatik Script Kurulumu Spam ve Virüs Koruması Dosya Yöneticisi Cpanel Kontrol Panel 7x24 FTP Erişimi 7x24 Online Destek 28 Gbit Datacenter (Georgia - Atlanta - Global Net Access Llc) Not: SMF (forum) yüklemesini biz yaparız, teknik destek 7/24 |
||
|
||
| admin hoca haklı bu özellikler yeter de aratar bile... | ||
|
||
| ewet bi forum için yeterde artar baslangıc içinde güzel paket | ||
|
||
| Ben katılmıyorum. Bi forum acacaksan bende özellıkler şu sekilde yeterli aşırıya kacmak bıraz malıyetlı olabılır sana Web alanı: 100 mb Bw: 5 gb Mail : 10 ad. MySql: 5 Ad. Subdomain: 10 Ad. Ki zaten şimdiki firmalar genelde maili ve sub domaini sınırsız veriyorlar. Gidipte ilk açacağın bir sitede 500 mb alan 10 b bw alırsan malıyetı bıraz yuksek olabılır sana... Ayrıca SMF yerine vBulletin i tercih ederim. Tabiki bu benim görüşüm |
||
|
||
| vbulletin lisanslı bir forum scripti,arkadaşa pahalı gelebilir. | ||
|
||
| bence 500 mb sana çok gelir bu işi yeni yapcan zaten smf de çok basit olur bence vb kur en güzeli vb ha bide basit tmalar kulanma eğer vb kullanmak istersen gel ben sana yardımi oluyum ekle görüşelim komikforum@msn.com teşk. |
||
|
||
ilginç bi konu sanırım
|
||
|
||
| Vb lisans istiyo pahalı bana gore... Smf de Vb kadar olmasada cok iyi bir script ve free... Bence Smf... |
||