MjTürkiye, Mj Türkiye, MjTurkiye, Mj Turkiye, MjTurkiye.Org, MjTurkiye.Com - Webmaster Forum (Arşiv Ana sayfa) => Şirket Tanıtım

Konu: S.A hangi host şirketini tavsiye edersiniz

Sayfa: [ 1 ]

PERFECT 12.05.2008 07:14:30

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/mjturkiy/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1372

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/mjturkiy/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1378

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/mjturkiy/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1634

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/mjturkiy/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1640
herkese selam güzel forum olmus ALLAH utandırmasın İNSALLAH hak ettiği yerlere gelecektir... benım suan hostcini ile calısıyorum daha doğrusu calısıyodum 10 gün önce anlastım ama cok berbat destekte yoklar onun için iptal ettirdim hesabımı parada gitti:( onun içi,n destek verecek lınux host barındıran tavsiye edebileceğiniz bi sirket arıyorum tşk ederim

örümcek 12.05.2008 08:03:15
PERFECT öncelikle hoşgeldin,

tavsiye ettiklerim;

Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
SERVAGE

WEBHOSTİNGBUZZ

Farklı sana özel birşey istiyor isen msn den görüşelim; PM attım.

PERFECT 12.05.2008 09:54:27
hos bulduk tşk ederim tmm görüşürüz

McT 12.05.2008 10:11:38
Merhaba.
Arkadaşım açıkcası ben yabancı fırmaları pek tavsıye etmıyorum. Nedeni ise hostunda bır sıkıntı yasadıgında sana bır ton soru soruyorlar.
Bir diğer olumsuz görüşüm büyük ölcekli firmalardan da host alışverişi yapılmasını tavsiye etmıyorum. Nedeni ise büyük ölçekli firmalardan destek talep edildiğinde insanı bir hayli yoruyorlar. Örneğin Destek talep ediyorsun, seni bir ton bekletiyorlar...
Sana tavsiyem Daha küçük  ölçekli firmalardan alışveriş yap ve Türk firmaları olsun.
Ki benim görüşüm bu şekildedir.

Rapper 13.05.2008 13:37:57
Bence Hosting firmalarında sağlam ilk 10 firmayı incele o firmalardan al..

Ufak firmalara güven olmuyor :S açıkcası..

fiberoptik 13.05.2008 14:32:20
yabancı top 10 hosting şirket siteleri

Top 10 Web Hosting
Göz kırpan

McT 13.05.2008 16:58:19
arkadaşım kucuk fırmalara guven olmuyor dıyorsun ama. sen ve senın gıbıler oldukca pıyasada bulunan cıcegı burnunda hostıng fırmaları ıflas eder. Buyuk fırmalar zaten kazanmıslar kazanacaklarını. Lutfen genclerın onunu acalım Gülümseme caktın mı Kahkaha

Rapper 16.05.2008 09:00:34
Arkadaşım

Herkes yazmış msn sine host var şu kadar diye alıyorsun 2 gün sonra kapanıyor..
Ufak firmadan alıyorsun 2 gün sonra o da kapanıyor yada ilgilenmiyorlar bu sefer verdiğin para umurunda olmuyor aldığın hizmet kötü çünkü..

Vallaha benim düşüncem bu çok para vermiyorsun aslında sadece en ucuz hostingten bi miktar daha fazla veriyorsun ama alacağın hizmette güzel oluyor..

Çoğu kullanıcı aldığı hosttan ve büyük firmalardan şikayetçi. Bunu bende yaşadım örnek Natro. Host aldım fakat db hatası alıyordum devamlı. Kaç kere mail attım vehepsinde cevap aldım. Cevap: Sizin kullandığınız kod ve yazılımdan kaynaklanıyor diyordu. Hakketende öyleydi Gülümseme

Yani önce hatayı kendimizde arayalım. Host alacaksanızda ince eleyip sık dokumak lazım. Para umurunuzda olmuyor çektiğiniz çile koyuyor.

fiberoptik 16.05.2008 12:13:01
Arkadaşım

Herkes yazmış msn sine host var şu kadar diye alıyorsun 2 gün sonra kapanıyor..
Ufak firmadan alıyorsun 2 gün sonra o da kapanıyor yada ilgilenmiyorlar bu sefer verdiğin para umurunda olmuyor aldığın hizmet kötü çünkü..

Vallaha benim düşüncem bu çok para vermiyorsun aslında sadece en ucuz hostingten bi miktar daha fazla veriyorsun ama alacağın hizmette güzel oluyor..

Çoğu kullanıcı aldığı hosttan ve büyük firmalardan şikayetçi. Bunu bende yaşadım örnek Natro. Host aldım fakat db hatası alıyordum devamlı. Kaç kere mail attım vehepsinde cevap aldım. Cevap: Sizin kullandığınız kod ve yazılımdan kaynaklanıyor diyordu. Hakketende öyleydi Gülümseme

Yani önce hatayı kendimizde arayalım. Host alacaksanızda ince eleyip sık dokumak lazım. Para umurunuzda olmuyor çektiğiniz çile koyuyor.

doğru söyledin.

PERFECT 16.05.2008 18:57:04
ewet doğru söyledin para umurumuzda olmuyor cekılen cile koyuyor ben subatın ortasında s,te actım acemıyım pek bilgim yok ilk anlastıgım hosting şirketide yenıydı ilk benım sitemı yaptılar ALLAH razı olsun hiç hatalarını görmedim hizmette kusur etmediler onları bırakmamın nedeni lınux paketleri olmadıgından joomla kurcaktım 30 ytl gitti anaların ak sütü gibi helal olsun onlara hostcini ile anlastım vallahi 10 günde netten bıktırdılar ya arkadasım söle bişi var diyorum tabi tickette 3 gün sonra cevap gelıyor ne deseler iyidir sizin site bize kayıtlı deildir Gülümseme yuh dedim haram olsun kapatın hesabımı lanet gelsın dedim.. ama arkadasım haklısında bizim gibi acemıler nerden bilcez kimin dürüst olup olmadıgını hostbuldan bakıyosun onlardan paket alanlar met ediyo aama hizmetleri 5 kurusa yaramıo Üzgün

Rapper 17.05.2008 19:38:31

Sanaldarbe dende host aldım ve gayet güzel hostları.. Sadece yurt dışında bulunuyor sanırım makinaları çok az bi yavaşlık var.. o da pek sorun değil benim için..

Hizmet olarak çok iyiler..

Demo bir site
isohoiwww.isohoi.net

fiberoptik 17.05.2008 21:11:47
mjadmin ile iletişime geçip ondan host alabilirsin 7/24 destek server özellikleri süper Karizmatik

hakanckr 05.07.2008 14:21:08
HoşGeldin
www.eskahosting.com
Tavsiyemdir hakan_14_1@hotmail.com Beni Ekle Seninle konuştururum

Sayfa: [ 1 ]

SMF Hacks